Hotel Lelystad Airport

Op Lelystad Airport is een luchthaven hotel te vinden met de toepasselijke naam hotel Lelystad airport. Dit hotel is toegankelijk voor zowel de zakelijke als particuliere bezoekers. Dit hotel heeft alles wat nodig is voor een prettig verblijf inclusief een ontbijtbuffet, lunch en diner mogelijkheden. De kamers zijn zoals u van een drie sterren hotel mag verwachten en bevatten een prima bed en een degelijke badkamer met o.a. een ligbad. Ook is een kluis aanwezig voor je waardevolle spullen.

Faciliteiten Hotel Lelystad Airport

De kamers zijn modern te noemen en o.a. toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is o.a. gratis Wifi in het gehele hotel. Parkeren is gratis en het hotel is uiteraard perfect voor bezoekers van de luchthaven of van Aviodrome en Bataviastad. Het hotel bevindt zich letterlijk voor de ingang van de luchthaven Lelystad Airport. Ook is het mogelijk om een zaal te huren voor evenementen. Ook is er een terras en een prima lounge te vinden.

Dit hotel wordt gezien als drie sterren hotel. Dat betekent dat er voldoende kwaliteit is voor de reguliere hotelbezoeker! Dit hotel heeft al een behoorlijke staat van dienst opgebouwd sinds de opening in 2005.

Een impressie van hotel Lelystad airport vind je hieronder;

Het adres en de locatie

Het adres en de locatie van het hotel en de locatie t.o.v. het vliegveld Lelystad is hieronder te zien;

Adres van hotel Lelystad Airport: Airport Plaza 1, 8218 PJ Lelystad. Het is vanaf Hotel Lelystad Airport 7 minuten lopen of 550 meter tot aan de landingsbaan van Lelystad Airport.

Lees hier meer over laatste ontwikkelingen van vliegveld Lelystad Airport.